laupäev, 11. aprill 2015

Ferri ja muud tegelased

Lootsin, et suudan peale igat sessi kirjutada, mis koolis tegin, aga näed sa kaks nädalat on juba koolist möödas ja ei ühtegi postitust. Aga parem hilja kui mitte kunagi!!
Tikkimise tunnis käisime tikkimise õpetajal Võrus tema Näpustuudios külas. Seal oli meie ülesandeks õmmelda taaskasutatud mänguasi. See nägi välja nii, et pidime varem ühe villase kampsuni pesumasinas ära viltima ning siis sellest omal valikul ühe mängulooma õmblema. Mina valisin mängukaru, kes sai nimeks Ferri.
Elus esimest korda sai proovitud ka hargipitsi tegemist ja mul on väga kahtlane tunne, et see ei jää viimaseks korraks, kuna see hakkas mulle väga meeldima. Kui need tööproovid vormistatud saavad, siis panen pildid üles ka. Veel oli meil joonistamise tund, kus väga põhjalikult õppisime inimfiguuri joonistamist ja katsetasime ka akvarellide erinevaid tehnikaid. Akvarellid on mulle juba ammu meeldinud ja olen nendega juba ka koolitöid teinud, kuid need said oma peaga tehtud, nüüd siis räägiti kuidas mida ja mis tehnikate nimed on.
Praegu kooli asjadest rohkem pilte ei ole, aga eks järgmiseks sessiks on veel palju asju teha, eks siis need saab üles pandud. Aga kuna täna oli ilus ilm ja aias sai tööd teha, siis võtsin ette ka oma toalilled ja ehitasin väiksematele kaktustele ühe suhteliselt robustse lilleriiuli. Kuna kaktuseid on juba nii palju kogunenud, et ei taha ära mahtuda, siis peab nende kodu tegema mitmetasandiliseks :)
Mida veel oodata võib....üks tekstiilnukk on tulekul ja akvarellidega natüürmort, siis veel valmis randmekatted ja sokikavandid ning hiiu, muhu ja kihnupitsi proovitööd...heegeldamises veel ka üks riideese, mis on kaunistatud etnograafilise värvilise pitsiga...jne jne. Üritan siis nüüd edaspidi jälle jooksvalt asju üles panna, et kõik asjad ei kuhjuks.

2 kommentaari:

  1. Ferri on üks lahe karu! Ilus kampsun oli, mida kasutasid. Kust karu lõige on pärit?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Karu lõige on saadud õpetaja käest. Kui on soovi, siis on mul lõiked olemas ja võin need üles panna.

      Kustuta